[Karikatura] - Šarić, Ivan, slikar (1990)
Prikaz letećih knjiga na kojima stoje ljudi.
Signatura ispod prikaza d.d. tušem: IŠ90.
Naslov dao katalogizator.
Digitalna reprodukcija
Pregledano
Keywords: Olovke u boji