Procesija - Detoni, Marijan (1932)
U prvom planu prikaz četvorice muškaraca u iznošenim odijelima, koji sjede na klupi. U drugom planu procesija sa zastavama
Signatura d.d. tušem: DetoniMarijan // 1932; l.d. olovkom: "Procesija"
Pregledano
Keywords: olovke u boji