[Žena i leptir] - Lovrenčić, Ivan, slikar (1986)
Prikaz žene s cvijetom u ruci, s njene lijeve strane leptir
Signatura d.d. olovkom: I.L.86.
Naslov dao katalogizator
Crtež iz Ciklusa Žena
Keywords: olovka; tempere