La situation des Yougoslaves en 1872 vue par un diplomate francais - Nagy, Josip, povjesničar (Belgrade ; Paris : Les editions internationales, 1937)
Prikaz izvještaja Edouard-Philippe-a Engelhardt-a, francuskog konzula u Beogradu.
P. o.: Annuaire de l'association Yougoslave de droit international ; vol. 3, 1937.
Bibliografske bilješke uz tekst.