La situation des Yougoslaves en 1872 vue par un diplomate francais - Nagy, Josip, povjesničar (Les editions internationales, 1937)
Prikaz izvještaja Edouard-Philippe-a Engelhardt-a, francuskog konzula u Beogradu.