[Žena i svirač] - Lovrenčić, Ivan, slikar (1991)
Prikaz nagog ženskog lika koji sjedi, a uz njega nagi muški lik koji stoji i svira gitaru.
Signatura d.d. močilom: I.L. // 91.
Naslov dao katalogizator.
Crtež iz Ciklusa Žena.
Izložba 2013: ''Pas u hrvatskoj likovnoj umjetnosti od 19. st. do danas'', Galerija Prica, Pučko otvoreno učilište Samobor (studeni/prosinac 2013.)
Digitalna reprodukcija
Pregledano
Keywords: tempere; močila