Bogdan Mesinger - Goll, Predrag (Osijek, 1987)
Prikaz muške glave u poluprofilu realiziran kratkim izlomljenim linijama.
Desno dolje olovkom:Dr. // Bogdan // Mesinger Lijevo gore ugljenom:Gol,olovkom:87. Lijevo dolje olovkom:Osijek // 3.II 87.
Keywords: ugljen