La liturgia slava : con particolare riflesso all'Istria - Pesante, Giovanni ([S. l.] : [s. n.], 1893)
Povijesni prikaz staroslavenske liturgije.
Str. [3]-5: [Predgovor] / Giov. Pesante.
Bibliografske bilješke uz tekst.
Keywords: Glagoljaška liturgija -- Hrvatska