Sulla città ed isola di Curzola : cap. XVIII. dell'opera di F. [i. e. T.] G. Jackson Dalmatia the Quarnero and Istria - Jackson, Thomas Graham; Marković, Bernardo; Alibranti, Andrija ([S. l.] : [s. n.], 1889)
Odlomak iz knjige: "Dalmatia: the Quarnero and Istria" T. G. Jacksona objavljena u Oxfordu 1887. god. u 3 sv.
Puni oblik imena autora: Thomas Graham Jackso; izv. oblik imena urednika i autora uvoda: Andrija Alibranti.
Str. III-V: Prefazione / Andrea Alibranti.
Bibliografske bilješke uz tekst.
Primjerak 990387686 je oštećen. Nedostaju zadnje 4 str.
Keywords: Korčula (otok) -- Povijest