Viški boj - Kuničić, Petar (Knjižara Lav. Hartmana (Kugli i Deutsch), 1892)
Sadrži opis Visa, prikaz bitke kod Visa god. 1866., prikaze proslava održanih poslije pobjede kao i prigodom 20. godišnjice, 25. godišnjice, nadalje priloge i pjesme o viškom boju, sastavke prigodom 20. godišnjice i 25. godišnjice.