Riečko pitanje : saborski govori Josipa Pliverića držani dne 30. i 31. siečnja ter 5. veljače 1900. s primjetbama i preuzvišenog gospodina bana Dragutina grofa Khuen-Hederváry-a držani 6. i 21. veljače 1900. - Pliverić, Josip ([s. n.], 1900)
Sadržaj: J. Pliverić: Postanak i sadržaj § 66. nagode. Riečki provizorij. Još dvie tri na govor g. dra. M. Derenčina. Izvadak iz govora preuzv. g. bana grofa Khuen-Hedervárya, na govor g. zast. M. Derenčina dne 6. 2. 1900. Izvadak iz govora preuzv. g. bana grofa Khuen-Hedervarya od 21. veljače 1900.