Katalog učiteljske knjižnice C. k. velike gimnazije u Spljetu : potpuna i nastavak : uredjen po propisima Ministarske naredbe od 30. prosinca 1896. br. 26362 i odnosne odluke visokog c. k. Pokraj. školskog vijeća u Zadru od 9. prosinca 1897. br. 347. - Pivčević, Ivan ([s. n.], 1899)
Katalog razdjeljen na Područja: I. Enciklopedija, II. Filozofija i Estetika, III. Pedagogika, IV. Vjeroznanstva, V. Klasična filologija i arheologija i epigrafija, VI. Moderna filologija, VII. Opće jezikoznanstvo, VIII. Opći i posebni zemljopis i narodoznanstvo, IX. Povjest (izuzev austro-ugarsku) sa pomoćnim znanostima, X. Povjest Austro-ugarske monarhije i njezinih pojedinih zemalja, XI. Matematika, XII. Naravopis, XIII. Fizika i Hemija, XIV. Crtanje i deskriptivna geometrija, XV. Graditeljstvo i inžinirstvo, XVI. Gospodarstvo, ratarstvo i šumarstvo, XVII. Promet, trgovina i obrt.