Njekoliko riečih mojim nazlobnikom i ozloglasiteljem - Kvaternik, Eugen ([s. n.], 1862)
U povodu kleveta, da je u Beču denuncirao Ivana Mažuranića i da je htio Austriji prodati političke tajne Rusije.