La parte pratica della questione : ai Dalmati - Tommaseo, Niccolò ([S. l. : s. n.], 1861)
Protiv ujedinjenja Dalmacije s Hrvatskom.
Nasl. nad tekstom.
Razlikuje se po slogu od sign. 52.341
Keywords: Iredentizam -- Dalmacija; Dalmacija -- Politička povijest