Govor Mirka Bogovića, zastupnika Sl. i kr. grada Zagreba, deržan na Saboru kraljevine Dalmacije, Hervatske i Slavonije u Zagrebu dne 17. prosinca 1866. - Bogović, Mirko ([Zagreb] : [s. n.], 1866)
O potrebi obnove saveza s Ugarskom.