Kroatisch-dalmatinische Künstler am Hofe des ungarischen Königs Mathias Corvinus - Kukuljević Sakcinski, Ivan ([s. n.], 1860)
O hrv. umjetnicima Jakobu Statiliću, Ivanu Dalmati (Ivanu Duknoviću) i Felixu od Raguse (Feliksu Petanoiću) na dvoru Matije Korvina.