Valpovo i njegovi gospodari - Kuhač, Franjo Ksaver (U Zagrebu : [s. n.], 1876)
Sadrži povijest Valpova i obitelji Prandau, kao i biografiju Karla Prandaua s popisom njegovih skladbi.
Izv. oblik imena autora: Franjo Ksaver Kuhač.
Keywords: Hilleprand von Prandau, Karlo -- Biografije; Hilleprand von Prandau, obitelj; Valpovo -- Povijest