Govor o adresi većine i nacrt adrese posebne - Starčević, Ante, političar ([s. n.], 1878)
Govor u Hrvatskom saboru o stanju u Austro-Ugarskoj Monarhiji i o zahtjevu Monarhije na Bosnu i Hercegovinu kao uvod nacrta adrese o državopravnom položaju Hrvatske; adresa nije bila prihvaćena jer je nije podupro potreban broj članova Sabora.