Besjeda koju izusti pred svojim biračim u Makarskoj 22. listopada 1873. - Pavlinović, Mihovil (U Zadru : [s. n.], 1873)
Govor biračima kotara sinjsko-imotsko-makarskoga.
Izv. oblik imena autora: Mihovil Pavlinović.
Keywords: Pavlinović, Mihovil -- Politička misao; Dalmacija -- Politička povijest -- 19. st