Die Vereinigung Dalmatiens mit Kroatien - Frank, Josip, političar ([S. l. : s. n.], 1899)
O ujedinjenju Dalmacije s Hrvatskom.
Sadržaj: I. Das wirtschaftliche Moment. II. Das staatsrechtliche und historische Moment. III. Das staatspolitische und kulturelle Moment. IV. Der Modus procedendi.
Izv. oblik imena autora: Josip Franl.
Keywords: Dalmacija -- Povijest; Dalmacija -- Politička povijest