Govori dra. Josipa Šilovića, narodnog zastupnika izbornoga kotara bošnjačkoga, održani dana 23. siečnja i 12. veljače u sjednicama Sabora Kraljev. Hrvatske, Slavonije i Dalmacije. - Šilović, Josip (U Zagrebu : [s. n.], 1900)
U obranu ugarsko-hrvatske nagodbe i uprave u Hrvatskoj, o potrebi brige za zapuštenu mladež, o dužnosti polaženja predavanja na Zagrebačkom sveučilištu.
Om. nasl.
P. o.: "Saborski dnevnik".