Općinski pravilnik za Dalmaciju. - Dalmacija (do 1918). Zakoni ([S. l. : Službeni glasnik], 1927)
Općinski pravilnik za Dalmaciju važi u oblastima splitskoj (osim otoka Krka) i dubrovačkoj i u bokokotorskom srezu zetske oblasti.
Predgovor: str. [3].
Kazalo.
Keywords: Lokalna uprava -- Dalmacija -- Pravna regulativa