Govor Erazma Barčića, zastupnika krasičkoga, u proračunskoj razpravi od 28. travnja 1885. - Barčić, Erazmo ([s. n.], 1885)
Protiv zajednice Hrvatske i Ugarske i protiv politike bana K. Khuena Hedervaryja.