Govor Josipa Berute, narodnog zastupnika kotara peteranačkoga, govoren u sab. sjednici od 9. prosinca 1886., prigodom razprave o praračunu za god. 1887. - Beruta, Josip ([s. n.], 1886)
Općenito o političkim prilikama u Hrvatskoj.