Govor dra Hinkovića na izbornoj skupštini u Varaždinu 14. kolovoza 1881. - Hinković, Hinko ([S. l.] : [s. n.], 1881)
Protiv hrvatsko-ugarske nagodbe.
Na vrhu nasl. str.: Prilog k 100. br. Slobode.
Keywords: Hrvatsko-ugarska nagodba (1868.) -- Govori