Govor dra Hinka Hinkovića, zastupnika samoborskoga, saborskoj sjednici od 23. travnja 1885. - Hinković, Hinko ([s. n.], 1885)
Govor protiv ugarsko-hrvatske nagodbe, napose s financijalnog gledišta, prilikom rasprave o proračunu.