Slavni i zaslužni muževi ; Makarska i Primorje ; Izlet na Biokovo - Alačević, Nikola ([s. n.], 1910)
Kratke biografije poznatih makarana: Andrije Kačića-Miošića, Mihovila Pavlinovića, Stjepana Ivićevića, Kažimira Ljubića, Ivana Josipa Pavlovića-Lučića, Pavla Miošića, Nikole Majstorovića, Josipa Čobarnića, Augustina Grubišića, Antuna Mrkušića, Mate Ivičevića, Antuna Deana, Ivana Despota, Grgura Ivanovića-Urlića, Ante Lulića, Gabre Puratića, Cesara Pavišića, Mihovia Glavinića, Josipa Alačevića, Lovre Pavlovića-Lučića i Ive Marija Vukovića. Drugi dio su općeniti podaci Makarskoj i Primorju. Podaci o stanovništvu, razdiobi općine, crkvama, podneblju ... Treći dio je kratki opis Biokova i kakav se pogled s njega pruža.