Obala I - Biffel, Josip (1990)
Cijelim prikazom dominiraju muškarci i žene u kupaćim kostimima u različitim položajima, sjede ili leže, okrenuti sprijeda, s leđa ili bočno. Cijelom kompozicijom dominiraju tamni tonovi, crni i crveni.