[Ilustracija za] naslov [novele] Tri domobrana [Miroslava Krleže] - Gecan, Vilko (1921)
U prvom planu poprsje muškog lika en face s puškom na ramenu, do istoga fragmentarni prikaz lika raspetog Krista, u pozadini s lijeve strane kuća. Ispod prikaza teče vijugavi natpis: TRI DOMOBRANA.