Račića svlače, cigo visi - Gecan, Vilko (1921)
U prvom planu s lijeve strane lik muškarca s leđa privezanog uz suho deblo, ispred istoga muškarac koji svlači košulju s drugog muškog lika, u pozadini kuća.