Hommage a Michelangelo : dodir, stvaranje - Čavrk, Hamo (1985)
Apstraktna kompozicija gustih linija u crvenom tonu.
Desno dolje olovkom: Čavrk / 85, na poleđini, lijevo dolje olovkom: HAMO ČAVRK // HOMAGE A MICHELANGELO - DODIR, STVARANJE // 1985 // OLOVKA U BOJI
Keywords: olovke u boji