[Vrata] - Biffel, Josip (1981)
U lijevoj polovici formata prikaz muškarca u profilu do linije koljena, glave okrenute unazad. Desna ruka položena na krilo vrata koja otvara. Jaka crna dijagonala koja se proteže od lijevog donjeg ugla i nadovezuje u sjenu muškarca.