[Ljuština na odru] - Babić, Ljubo, slikar (1922)
Muškarac na odru ispijenog lica. Sa svake strane odra po jedna dugačka svijeća.
Desno dolje tušem: Lj B
Naslov i puno ime autora preuzeti iz Inventarne knjige Grafičke zbirke NSB
F. Ljuština inspirirao M. Krležu za novelu "Smrt Tome Bakrana"
Keywords: tuš; olovka