[Plemkinja i svećenik] - Dogan, Boris ([Zagreb], 1973)
Redovnica stoji kraj zida prostorije, ispred nje sanduk. Ispred otvorenog kamina, u pozadini, stoji žena u dugoj haljini i obraća se redovnici.
Signature nema.
Naslov dao katalogizator.
Upute za tisak na paus-papiru.
Crtež je nastao kao predložak ilustr. za Mirko Žeželj: Slike iz seljačke bune 1573, Zagreb, Školska knjiga, 1973.
Keywords: tuš