Spomen-knjiga proslave 60-godišnjice zastupnika naroda prof. Vjekoslava Spinčića : u Kastvu 22. i 23. oktobra 1908. : sa devet slika - Jelušić, Kazimir; Nazor, Vladimir; Brajša-Rašan, Matko; Katalinić Jeretov, Rikard; Gervais, Artur; Rožman, Vladimir (Kastav : Općina, 1909)
Sadrži uz opis proslave, novinske vijesti o proslavi i skladbu M. Brajše, Moru (za muški zbor) na riječi R. Katalinić-Jeretova, skladbu A. Gervaisa Poputnica Vjekoslava Spinčića (za muški zbor) na riječi V. Gjurina [t.j. V. Rožmana], životopise V. Spinčića, pretiskane iz Velikog ćirilo-metodskog koledara za god. 1907. i iz Edinosti ; god. 1908., br. 294.