Slikar - Šebalj, Ivo (1991)
Apstraktna kompozicija mrlja i linija.
Desno dolje dva puta temperom: I 91 I 91
Na poleđini desno dolje olovkom: Ivo Šebalj // - Slikar - 1991. // tempera
Keywords: tempere