U prostoru - Trtovac, Dino ([Zagreb], 1987)
Na sredini prikaza kvadrat prozračnih tonova, na sredini kojega su četiri crvene mrlje postavljene horizontalno.
Sredina dolje akvarelom: DINO 1987, na poleđini lijevo dolje olovkom: U prostoru
Keywords: akvareli