Slikar Šime Perić - Goll, Predrag (Zagreb, 1974)
Profil muške glave izduljenog nosa, tankih usnica, s kosom začešljanom straga.
Desno gore olovkom: Gol, lijevo dolje olovkom: slikar // Šime // Perić, desno dolje olovkom: Zagreb 14. X 1974. // gradska galerija // suvremene umjetnosti
Keywords: olovka