Motiv iz Zaostroga - Tartaglia, Marino (1953)
Stilizirani prikaz pejzaža.
Na poleđini desno dolje olovkom: Tartaglia 1953 // "Motiv iz Zaostroga"
Keywords: Pejzažno slikarstvo; ugljen; akvareli; olovka