Studija glave - Gliha, Oton (1947)
Prikaz blago pognute glave žene u profilu.
Lijevo dolje olovkom: O. GLIHA, na podlozi lijevo dolje olovkom: Studija glave
Crtež na papirnoj podlozi uokviren olovkom.
Keywords: olovka