Pastir iz Jablanice - Gliha, Oton (1947)
Prikaz glave mladog muškarca u poluprofilu sa vojničkom kapom.
Lijevo dolje olovkom: O. GLIHA, na podlozi lijevo dolje olovkom: Pastir iz Jablanice
Crtež na papirnoj podlozi uokviren olovkom.
Keywords: olovka