Fačuki 1 - Šercar, Hrvoje (1961)
Dva ljudska lika geometrijskih oblika, glava prikazanih istovremeno frontalno i u profilu.
Na Poleđini desno dolje tušem: šercar 61, lijevo dolje tušem: fačuki 1
Keywords: tuš