Dr. Gjuro Dimović - Uzorinac, Mirko (1920)
Dva profila muške glave u suprotnim smjerovima. Kosa počešljana na razdjeljak, velikog nosa.
Signature nema. Sredina dolje olovkom: Dr. Gjuro Dimović
Keywords: olovka