Truhelka Branimir - Uzorinac, Mirko (1920)
Profil starijeg muškarca sa brkovima. Mnogo bora na licu.
Signature nema. Lijevo dolje olovkom: Truhelka Branimir, na poleđini olovkom skice dvije muške ćelave glave.
Keywords: olovka