Prof. Šteinfel - Uzorinac, Mirko (1920)
Dva profila muške glave sa naočalama, povećeg nosa, uleknute brade.
Signature nema. Sredina dolje kemijskom olovkom: prof. Šteinfel, a na poleđini bilješke autora.
Keywords: tuš