Milan Reiser - Uzorinac, Mirko (1920)
Dva prikaza muške glave, obrnute jedna u odnosu na drugu, lijeva u poluprofilu, a desna en face. Na poleđini skicozni prikaz poprsja muškog lika trokutastog oblika lica.