[Dokolica] - Meštrović, Ivan, kipar (New York, 1925)
Kompozicija sa tri lika; u prvom planu po sredini stoji muškarac okrenut leđima, na desno sjedeći ženski akt u profilu, na lijevo stoji lik koji svira violinu.
Desno dolje kredom u boji: N. Y. 25 // I Mš
Naslov dao katalogizator.
Crtež nalijepljen na kartonsku podlogu.
Keywords: krede