[Iskušenje Sv. Antuna] - Testen, Ambroz (1981)
U desnoj polovici formata izduljeni lik sveca s aureolom, u lijevoj dva antropomorfna čudovišta.
Desno dolje tušem: T, na poleđini sredina dolje flomasterom u boji: T. 81.
Naslov dao katalogizator.
Keywords: tuš; lavirani tuš