[Dante i Beatrice] - Testen, Ambroz (1980)
U gornjoj polovici formata dvije glave u profilu, odnosno poluprofilu, u donjoj zrakasto podijeljena ploha.
Desno dolje tušem: Testen // 80.
Naslov dao katalogizator.
Keywords: tuš; lavirani tuš; tempere