[Radnici] - Testen, Ambroz (1979)
Prikaz lika muškarca u poluprofilu, blago pognutog u prvom planu, te naznake drugog stojećeg muškog lika u pozadini. Na poleđini, skicozni prikaz poprsja muškarca sa kapom na glavi i podignutom rukom.